Leroy Merlin deschide, în Târgoviște, al 19-lea magazin din rețea și face angajări

Publicat: 15 apr. 2021, 12:45, de Răzvan Zamfir, în ECONOMIE , ? cititori
Leroy Merlin deschide, în Târgoviște, al 19-lea magazin din rețea și face angajări

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, va deschide pe 14 mai un magazin Târgoviște. Aceasta va fi cea de-a 19-a unitate a rețelei din România a retailerului francez.

Potrivit reprezentanților companiei, noul magazin va avea o suprafață totală de 10.000 metri pătrați.

„Prin deschiderea noului magazin Leroy Merlin din Târgoviște ne dorim să fim mai aproape de cetățenii acestui oraș și din proximitate, pe care îi invităm se bucure de produsele și serviciile din oferta noastră atunci când vor să aducă o îmbunătățire casei sau grădinii lor. Această nouă deschidere se înscrie în strategia noastră de extindere accelerată a rețelei de unități Leroy Merlin pe plan local, prin care ne propunem să devenim leader în piața de DIY în România”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.

Magazinul dinTârgoviște va avea peste 100 de angajați, dintre care 85 au fost deja recrutați. În prezent, mai sunt disponibile 24 de posturi precum: Consilier Vânzare (18 poziții), Consilier Supply Chain (5 poziții) sau Consilier Administrativ Supply Chain (1 poziție). Cei interesați pot consulta mai mai multe detalii despre posturile disponibile accesând următorul link: https://job.leroymerlin.ro/locations/targovi-te.

În toamna anului 2011, compania a deschis primul magazin din România pe Șoseaua Chi­tilei din nordul Bucureștiului. În iulie 2014, francezii au ajuns la un acord pentru preluarea rețelei locale a grupului austriac Baumax.