Libra Bank, parteneriat cu ROGBC pentru finanțarea dezvoltării de proiecte imobiliare verzi

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (ROGBC) și Libra Internet Bank au încheiat un parteneriat, în urma căruia banca va lansa în premieră pentru piața din România o finanțare dedicată dezvoltatorilor imobiliari care vor construi Clădiri Verzi. 

Totodată, Libra Internet Bank va facilita accesul persoanelor fizice la astfel de locuințe verzi, prin acordarea de finanțări cu dobânzi reduse pentru aceste achiziții. Dincolo de costurile mai mici de finanțare, acești clienți se vor putea bucura și de un alt mare beneficiu: cel mai mic preț posibil pentru întreținere, datorită construirii inteligente cu grijă față de mediul înconjurător și a utilizării resurselor de energie alternativă.

„Parteneriatul cu Libra Internet Bank va contribui atât la creșterea piețelor imobiliare și bancare, cât și la programul nostru de informare și conștientizare referitor la grija față de mediul înconjurător, prin construirea în mod responsabil. Oamenii vor trăi mai sănătos într-o Clădire Verde certificată, calitatea vieții de aici fiind net superioară față de clădirile obișnuite”, a declarat Andrei Botiş, Președinte al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi.

Libra Internet Bank, membră a grupului american de investiții New Century Holdings, este una dintre cele mai dinamice bănci din România în ultimii ani, fiind specializată în domenii precum profesiile liberale, dezvoltatorii imobiliari și agribusiness-ul. Banca acordă o atenție deosebită tehnologiei moderne și parteneriatelor cu fintech-urile.

„Suntem specializați în oferirea de soluții de finanțare pentru dezvoltatorii imobiliari, alături de care suntem de 7 ani. În baza acestui parteneriat inovator, le vom oferi dezvoltatorilor imobiliari oportunitatea de finanțare de care aveau nevoie pentru construirea clădirilor verzi, prin lansarea, în curând, a unui produs dedicat, unic pe piața din România. În plus, vom facilita accesul clienților persoane fizice la aceste locuințe sustenabile, realizate la cele mai înalte standarde de mediu și eficiență energetică”, a declarat Emil Bituleanu, Director General al Libra Internet Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...