Licitație de 166,8 mil. euro pentru reabilitarea a 7,4 km de rețea de termoficare în București

Primarul capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că a lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea reţelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km, parte a obiectivului de investiţii ”Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti”, cu o valoare totală a investiţiei de 166.817.747,23 lei fără TVA.

”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie pentru reabilitarea reţelei primare de termoficare pe o lungime de 7,4 km, parte a obiectivului de investiţii ”Modernizare magistrale de termoficare aparţinând S.A.C.E.T. Bucureşti”, anunţă primarul capitalei.

Nicuşor Dan arată că procedura a fost împărţită în 4 loturi, cu o valoare totală a investiţiei de 166.817.747,23 lei fără TVA.

”Zonele care sunt cuprinse în acest proiect sunt: Şoseaua Colentina, str. Doamna Ghica, Bd. Lacul Tei, Calea Călăraşi, str. Matei Basarab, str. Delea Noua, str. Theodor Speranţia. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 07 iunie 2023”, mai spune primarul Nicuşor Dan, conform g4media.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...