Lider al clanului Duduienilor, ridicat de pe aeroport (VIDEO)

Unul dintre liderii clanului Duduianu a fost ridicat de polițiști de pe aeroportul Otopeni din București. Bărbatul fusese dat în urmărire internațională după ce fugise în străinătate.

„În data de 27 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale au încarcerat, în baza mandatului de arestare preventivă, un bărbat de 26 de ani. Acesta se afla în urmărire, iar în această dimineață a fost preluat dintr-un aeroport”, transmite Poliția Capitalei.

Bărbatul este cercetat în dosarul în care mai mulți membri ai grupării sunt acuzați de unii interpreți că i-ar fi obligat să cânte gratis sau chiar să plătească pentru „privilegiul” de a fi prezenți la petreceri. Maneliștii ar fi reclamat pagube de până la 100.000 de euro.

Ștefan Duduianu, zis și Lindon, și-a anunțat predarea pe rețelele de socializare.

„Mă duc să-mi fac check-in şi de asta am făcut live-ul, să vadă toată Poliţia Română. Să vadă că vin singur şi mă predau. Interpolul, toată lumea! Am decis să vin acasă și să mă prezint singur”, a spus el la plecarea de pe aeroportul din Birmingham.

Ștefan Duduianu a fost reținut de polițiști în noaptea de miercuri spre joi, pe Aeroportul Otopeni.

El fusese dat în urmărire internațională încă din august 2020, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru tâlhărie și șantaj. Tot atunci, a fost dat în urmărire și Florin Duduianu, care figurează încă la rubrica Most Wanted, pe site-ul Poliției Române.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole