Lider PNL, critici dure la adresa lui Boloș: „Se consultă doar cu Marcel Ciolacu”

Publicat: 08 iul. 2024, 13:39, de Corina Oprea, în POLITICĂ , ? cititori
Lider PNL, critici dure la adresa lui Boloș:
Lider PNL, critici dure la adresa lui Boloș: "Se consultă doar cu Marcel Ciolacu"

Virgil Guran lansează acuzații grave la adresa lui Marcel Boloș, un personaj extrem de criticat în această perioadă. Vicepreședintele PNL susține că ministrul se sfătuiește doar cu premierul, iar unele dintre acțiunile sale au repercusiuni asupra Partidului Național Liberal.

Virgil Guran îl critică pe Boloș

Guran a comentat, la RFI, introducerea e-TVA, o măsură care a adus sute de manifestanți în fața Guvernului. Vicepreședintele PNL a subliniat că măsurile de combatere a evaziunii fiscale ar trebui gândite mai bine, deoarece, deși sunt necesare, ele pot îngreuna activitatea economică și afecta negativ oamenii de afaceri, care contribuie esențial la dezvoltarea țării prin taxe și impozite. Guran a evidențiat importanța unui echilibru între combaterea evaziunii fiscale și susținerea mediului de afaceri.

 „Cred eu că aici trebuie gândit mai bine în privința măsurilor de combatere a evaziunii fiscale, pentru că uneori, aceste măsuri îngreunează activitatea economică și îngreunează activitatea oamenilor de afaceri, care de fapt duc țara înainte, prin taxe, impozite, prin dezvoltare”, spune Virgila Guran.

În ceea ce privește colaborarea dintre Marcel Boloș și premierul Ciolacu, Guran a subliniat că ministrul de Finanțe pare să se consulte exclusiv cu premierul, iar Ciolacu, la rândul său, nu discută suficient cu partidul. Acest lucru, în opinia lui Guran, afectează imaginea Partidului Național Liberal și poate genera percepții negative în rândul electoratului.

„Marcel Boloș se consultă doar cu Marcel Ciolacu și premierul dă direcția cu ce are de făcut și într-adevăr, Marcel Ciolacu nu se consultă cu partidul și de multe ori, acest lucru dăunează imaginii Partidului Național Liberal (…). Uneori, imaginea noastră nu este chiar bună, din cauza unor acțiuni ale ministrului Boloș”, a mai precizat liderul PNL.

Vicepreședintele PNL a mai afirmat că acțiunile ministrului Boloș au adesea un impact negativ asupra imaginii partidului, ceea ce subliniază necesitatea unei mai bune comunicări și colaborări interne. Guran a sugerat că o abordare mai inclusivă și o consultare mai largă în cadrul partidului ar putea preveni astfel de probleme și ar contribui la menținerea unei imagini pozitive a PNL.