Liderii liberali, reacție în bloc la aniversarea fără mască a lui Ludovic Orban: „Nu a fost petrecere”

„Nu a fost nicio petrecere!” a fost reacția unanimă a liderilor liberali, ce au participat marți la aniversarea președintelui PNL, Ludovic Orban.

Primul care a spus că nu a organizat o petrecere a fost chiar Orban.

Nu poți să porți mască când mănânci, hai să fim cinstiți. S-a adus pizza… Am anticipat că vor veni colegi să-mi spună La mulți ani. Colegii mei sunt aproape toți vaccinați. Nu a fost nicio petrecere organizată. La finalul programului meu au fost mai mulți colegi. Câți sunt, nu am stat să număr. I-am îndemnat să respecte regulile”, a spus miercuri Orban.

Regulile au fost respectate. Ei nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitație. Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani nu poți să le întorci spatele”, a adăugat Orban.

Întrebat despre această situație, premierul Florin Cîțu a spus că nu a văzut imaginile cu persoanele fără mască, de la petrecerea lui Orban, care a împlinit marți 58 de ani.

Nici ministrul de Interne, Lucian Bode, nu a văzut ceva în neregulă la evenimentul respectiv.

Eu consider că nu a fost o petrecere. Eu nu definesc ceea ce s-a întâmplat acolo o masă festivă, o petrecere. Este foarte greu să încadrez acest eveniment, neparticipând la el. Niciodată structurile MAI nu au sancționat pe cineva doar pe cineva doar pe baza imaginilor apărute în spațiul public”, spune ministrul de Interne, Lucian Bode.

El afirmă că „nu vine Poliția Română să verifice ce se întâmplă în Parlamentul României”, ci există o direcție specializată care realizează propria anchetă și transmite, dacă e cazul, sesizarea la Poliție.

Bode a recunoscut că s-a aflat printre cei amendați în baza unor imagini, anul trecut, tot pentru că a participat la ziua lui Orban, pe atunci prim-ministru.

Din proprie inițiativă am plătit atunci amenda, împreună cu colegii”, a explicat Bode.

Nu pot să vă spun că am încălcat legea, când am mâncat o prăjitură, mi-am dat masca jos”, a explicat și Monica Anisie, fostul ministru al Educației.

Imagini de la evenimentul susținut în Salonul Spaniol din Palatul Parlamentului (foto) arată câteva zeci de membri de partid, fără mască.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...