Liderul celei mai puternice filiale PNL, Dan Motreanu, lansează un atac virulent la adresa conducerii partidului

Decizia conducerii PNL de a aproba alianța cu PSD a stârnit reacții diverse. Una din cele mai acide și virulente reacții este cea a președintelui PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu, care consider că ”se impune un gest de onoare” din partea președintelui PNL, Florin Cîțu.

La scut timp după votul din BPN, Dan Motreanu a lansat un atac dur la Florin Cîțu, printr-o postare pe pagina sa oficială:

„Votul cerut astăzi de Florin Cîțu în Biroul Politic Național pentru un guvern în alianță cu PSD este total nereprezentativ, în special din perspectiva eticii politice, dacă se mai ține cont de asta în România.

Niciunde în lumea aceasta NU îți poți încălca atât de repede și într-un mod atât de profund tot ceea ce ai susținut și promis pentru a te alege președinte de partid. Nu este permis!

Nu poți câștiga Congresul cu un program și un mesaj puternic împotriva PSD, nu îți poți construi cariera politică doar pe acest discurs, expus într-un mod aproape „isteric” în timpul Congresului și apoi, după nici două luni de zile, să propui tot TU să se facă Guvern cu PSD și să duci negocieri nu doar pentru guvern de criză cu măsuri imediate, de criză, ci să ai negocieri pe teme care ne despart ideologic precum fiscalitatea, justiția sau viziuni constituționale.

Este absolut imoral și neprincipial, și chiar dacă pentru moment pare singura soluție pentru un Guvern stabil, ca “lider” politic al PNL nu mai ai nicio autoritate morală, niciun ascendent asupra liberalilor care au votat la Congres, pentru că probabil mulți te-au votat chiar pentru că te-ai prezentat anti-PSD în fața lor, și, din acest motiv, se impune un gest de onoare!”

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Parlamentarii PNL sa nu voteze guvernul monstruos psd pnl udmr pentru ca asta va fi sfârșitul lor.Iohannis va fi ținută minte această data de 22 noiembrie 2021 si vei plati tradator nenorocit .Crezi ca vei scapa tu si interlopii din spatele tau?Acum mafia este in acelasi loc este mai usor de distrus.Lupta continua.O revolta populara singura soluție.Fara prizonieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole