Liderul sindicatului din STB: Îmi dau demisia din PSD și din funcţia de consilier general

Liderul sindicatului transportatorilor din STB, Vasile Petrariu, a anunțat, luni, că demisionează din PSD și din funcția de consilier general.  

“Astăzi voi anunța că mi-am dat demisa din calitatea de membru PSD și consilier general și să vină Nicușor Dan să rezolve problema”, a spus Vasile Petrariu, precizând că în acest fel primarul general nu va mai putea spune că acțiunile sale sunt coordonate de PSD.

Petrariu anunțase și pe Facebook că va demisiona din PSD și că va renunța la funcția din CGMB.

“Vă transmit un singur lucru, domnule Primar General: astăzi îmi dau demisia din funcția de Consilier General și din Partidul Social Democrat. Acest protest nu are nicio conotație politică. Dumneavoastră aveți curajul să vă dați demisia din funcția pe care o exercitați atât de slab?! Acum aveți vreo soluție la problemele și îngrijorările oamenilor? Sunteți singurul vinovat pentru faptul că bucureștenii trebuie să suporte acest calvar! Curaj, domnule Dan! Bucureștenii și-au pierdut răbdarea cu dvs!!!”, a scris Petrariu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...