Lidia Buble – detalii din procesul legat de șpaga la polițist!

Publicat: 04 nov. 2022, 23:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Lidia Buble - detalii din procesul legat de șpaga la polițist!

Lidia Buble se confruntă cu un proces care i-a fost intentat de DIICOT pentru dare de mită. Iar acum au apărut detalii din procesul legat de șpaga la polițist!

Totul s-a întâmplat după ce cântăreața ar fi încercat să corupă polițiștii care au oprit-o în trafic și care au vrut s-o testeze cu aparatul etilotest.

Faptele s-au petrecut în plină pandemie, în februarie 2021, iar vedeta nu avea la acel moment nici declarația pe propria răspundere care era necesară pentru deplasarea pe timpul nopții.

Lidia Buble – detalii din procesul legat de șpaga la polițist!

„Mi-au bătut în geam poliţiştii, eu stăteam la semafor, mi-a cerut bani poliţistul ca să mă lase să plec, am fost şi la telefon instigată, m-au băgat pe bancheta din spate. Am scos 900 de lei, m-am aşezat în dreapta şi mi-au făcut semn să pun banii în locul acela în care se pun paharele”, a declarat Lidia Buble, care ar fi încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii, urmând acum să aștepte verdictul magistraților.

Lidia Buble s-a confruntat în sala de judecată cu polițista care făcea parte din echipaj. Declarațiile celor două se bat cap în cap, potrivit mass media.

Lidia Buble: Muncă în folosul comunității!

„Nu recunosc fapta. Am oprit-o pe Lidia Buble în trafic la rugămintea colegului, am avut impresia că ea şi colegul se cunoşteau. Au vorbit în spatele maşinii de poliţie. Sunt conştientă că pot ajunge la inchisoare, dar eu nu mint” – aceasta este versiunea polițistei în fața judecătorilor.

În condițiile în care risca să primească o condamnare în spatele gratiilor, cântăreața a semnat un acord de recunoaștere, acceptând astfel să presteze muncă în folosul comunității, iar magistraţii au rămas în pronunţare.