Liga 1, etapa a 8-a: FC Argeș – FC U Craiova 1948 1-0. Adrian Mutu, în pericol de demitere (Video)

FC Argeș a învins-o pe FC U Craiova 1948, scor 1-0, pe teren propriu, într-un meci disputat sâmbătă, în etapa a 8-a a Ligii I.
Unicul gol al partidei a fost marcat în prelungirile primei reprize. Diallo a deviat pe spate, iar Ișfan a preluat și a marcat. La trei minute de la reluare, nou-intratul Compagno a trimis cu capul pe poară, dar portarul Greab se afla chiar pe traiectoria balonului. FC Argeș a replicat în minutul 70, când Palic a avansat cu mingea la picior și a trimis spre poartă.

S-a terminat 1-0, iar FC Argeș a obținut prima victorie de pe teren propriu, în acest sezon. FC U Craiova ocupă locul 12, cu 8 puncte, în timp ce FC Argeș e pe 7, cu 10 puncte.

Au evoluat echipele

FC Argeş: Greab – Muşat (Piţian ’86), Joao Miguel, Turda, Tofan – Meza Colli, Raynov – Dumitraşcu, Palic (De Jonghe ’73), Işfan (Dumitru ’46) – Cr. Tănase (Arias ’81).  Antrenor: Andrei Prepeliţă.

U Craiova 1948: Mogoşanu – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Van Durmen, Albu (Ondaan ’67), Baeten (Pop ’46) – Sidibe (Vieira ’46), Bălan (Compagno ’46), Marquet (Raicea ’87).  Antrenor: Adrian Mutu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole