Lista centrelor de vaccinare drive-thru din România. Unde vă puteți imuniza din mașină

În acest moment, în Capitală sunt 4 centre Drive-Thru de vaccinare împotriva coronavirusului, iar în restul țării sunt organizate alte 19 astfel de locuri unde te poti imuniza din autoturism.

Centre de vaccinare drive-thru sunt în sectoarele 4,5 și 6 din Capitală și în județele Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Buzău, Călărași, Cluj, Galați, Hunedoara, Iași, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Suceava, Timiș și Vâlcea:

De asemenea, au loc în acest weekend sau se vor organiza weekendul viitor maratoane ale vaccinării în județele Alba, Botoșani, Brașov, Constanța, Harghita, Mehedinți, Mureș, Olt, Sibiu și Vaslui. În plus, la Castelul Bran continuă maratonul de imunizare început pe 7 mai ce are loc în fiecare weekend, timp de o lună, conform Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...