Lista țărilor cu risc epidemiologic pentru care se va stabili carantina la sosirea în România

Conform deciziei CNSU, se instituie măsura carantinei în cazul persoanelor care sosesc în România din mai multe state, începând cu 15 octombrie.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat, pe aceasta regăsindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franța, Marea Britanie sau SUA. Cei care sosesc în România din aceste state trebuie să intre în carantină 14 zile.

„Dacă vom analiza lista ţărilor de risc regăsim SUA, Spania, Olanda, Belgia, Marea Britanie. Trebuie evaluată şi evoluţia noastră atât pe transmiterea comunitară, cât şi pe întoarcerea conaţionalilor noştri”, a spus ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Lista completă a țărilor pentru care se impune carantină de 14 zile la sosirea în România o puteți descărca de pe site-ul oficial al Institutului de Sănătate Publică – Aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...