Liste cu angajații care ar putea fi trimiși la război. Unde se fac

Unele companii din Rusia au început să facă liste cu angajații care ar putea fi trimiși la război în Ucraina după ce Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială. Unele firme din energie, petrol și gaze se așteaptă să obțină exceptări la recrutare pentru angajații lor, deși încă nu e clar ce categorii vor fi trimise pe front.

Ziarul Kommersant anunță că în multe companii rusești se fac liste cu angajații care urma să fie trimiși la război. Se pregătesc planificări astfel încât anumite sectoare să nu fie descoperite.

În paralel, arată cotidianul din Rusia, întreprinderile fac eforturi să clarifice, prin intermediul ministerelor de resort, în ce măsură pot conta pe pe unii angajați, dacă se pot obține interdicții la recrutare.

Unele companii încearcă, prin asociațiile din care fac parte, să influențeze acest lucru. Reprezentanții firmelor din energie, petrol și gaze spre exemplu, speră să obțină astfel de exceptări la recrutare pentru angajații lor și mizează pe natura strategică a întreprinderilor.

O companie de transport aerian arată pentru Kommersant că 40% dintre piloții săi ar fi eligibili convocării la război.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...