Liste de așteptare pentru a-ți lua locuință în pandemie

La începutul pandemiei, se anunța o mare criză, se spunea că va fi prăpăd dar de astăzi specialiștii în imobiliare au avut o mare surpriză.

S-au făcut cozi la apartamente pentru case.

În București, la un ansamblu rezidențial, mai exact, Plaza Residence, se formează cozi, iar oamenii își rezervă apartamente. Pe grupurile de socializarecei care au stat la coziau scris că sunt persoane care au dormit în mașină pentru a fi primii pe listă.

Startul s-a dat marți, 15 septembrie, la ora 09.00. Dar oamenii au venit și mai devreme pentru a fi siguri că vor prinde un loc pe lista de rezervări.  

”Încă de dimineață, de la ora 08.00, erau vreo 80 de oameni. Cu o zi în urmă, pe la 21.00, erau câteva persoane care rămâneau să doarmă acolo pentru a fi primii pe listă. Oamenii s-au adunat de parcă se dădeau apartamente gratis. Nu mi-a venit să cred. O garsonieră de 35 mp este aproximativ 42.000 euro”,au povestit cei care au stat la coadă.

La unul din cele trei blocuri din faza 4 deja există fundația și un etaj. Și totuși românii s-au înghesuit să facă rezervări.

Complexul imobiliar nici nu a avut promovare online. Când cauți informații pe Google despre Plaza Residence faza 4 nu găsești mai nimic. Doar un anunț pe Facebook te informează că poți deja să îți faci rezervare.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole