Liviu Dragnea NU a ajuns de urgență la spital și NU a făcut Accident Vascular Cerebral

Liviu Dragnea dezminte zvonurile potrivit cărora ar fi ajuns la spital în urma unui Accident Vascular Cerebral.

UPDATE: La scurt timp după apariția în presă a informațiilor potrivit cărora ar fi ajuns de urgență la spital, în pragul unui atac vascular cerebral, Liviu Dragnea a dezmințit cu vehemență situația.

Fostul lider PSD a declarat că nu are probleme de sănătate și că are planuri mari pentru revenirea în mediul online. Acum muncesc în grădină, sunt bine cu sănătatea, Doamne ajută! O să revin în curând cu emisiunea online, mai am de făcut mici cumpărături. Am de gând să încep cu bucătăria politică, e un pamflet, ca să trezesc interesul. Aș face un podcast, da, o să testez terenul, să văd dacă prinde, îmi fac curaj”, a declarat Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, la spital. Fostul șef al PSD a fost internat la spital pentru îngrijiri medicale de urgență. Din primele informații, se pare că politicianul s-ar fi aflat în pragul unui atac vascular cerebral.

Conform informațiilor din spațiul public, Liviu Dragnea s-a simțit rău și a solicitat ajutorul unei ambulanțe. Dragnea a fost transportat de urgență la un spital din București pentru investigații și îngrijiri.

Se pare că lui Liviu Dragnea i s-a făcut rău, fiind în pragul unui atac vascular cerebral. După ce a fost preluat de medici și a primit tratament, starea sa de sănătate s-a ameliorat. În prezent, a rămas internat și primește asistență medicală de specialitate.

În vârstă de 61 de ani, Liviu Dragnea a mai avut și în trecut probleme cu sănătatea.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole