Liviu Dragnea, citat la DNA în dosarul Tel Drum. UPDATE: Scandal și bătaie cu ouă și iaurt între susținători și contestatari (FOTO)

Liviu Dragnea a fost convocat luni la sediul DNA, de unde a ieșit, după doar câteva minute. Fostul lider social – democrat a spus doar că iniţial trebuia să fie reprezentat doar de către avocat, ulterior aflând că trebuie să se prezinte personal.

Venirea și plecarea sa au fost scena unei dispute între două grupuri formate din câțiva contestatari, respectiv susținători. Contestatarii i-au strigat în continuare că ar trebui să se afle la puşcărie, în timp ce susţinătorii i-au transmis mesaje de încurajare.

“Cu atâtea sechestre, mai aveţi din ce să trăiţi?”, l-a întrebat un reporter pe fostul lider PSD.

“Da, sigur, din salariu”, a răspuns Dragnea, care a reuşit cu greu să îşi facă loc printre susţinătorii şi contestatarii săi, aflaţi lângă sediul DNA.

De altfel, între cele două părţi au izbucnit conflicte fizice. S-a aruncat inclusiv cu ouă şi iaurt, din partea unor femei în vârstă, ţinta fiind cunoscutul protestatar Ceauşescu, dar şi un reporter şi un fotograf.

De asemenea, un cameraman a fost lovit de un susţinător al lui Liviu Dragnea.

Mai multe persoane au fost legitimate de către forţele de ordine.

Fostul lider social – democrat a fost citat să se prezinte, luni, la sediul DNA, pentru a i se comunica  ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum.

Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu.

Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! A fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde!”, a anunțat fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

2 COMENTARII

  1. Eu cred ca domnul Dragnea nu este vinovat in dosarul TELL-DRUM. Fondurile europene nu pot fi fraudate. Procirorii romani nu cunosc legislatia pe fonduri europene. Sunt atatea controale pe un proiect, incat nu poti sa misti. Nu nu este vinovat. Daca lipsesc documente in evaluare proiectul este declarat neeligibil. Iar in plata daca o plata nu este efectuata cu documente in regula, este de asemenea neeligibila. in fiecare etapa a proiectului este control din partea AM POR, corp de control, atifrauda , curtea de conturi. Eu lucrez pe fonduri europene, nu se putea sa se finalizeze proiectul daca existau fraude.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole