Liviu Dragnea îndeamnă la semnarea unei petiţii pentru salvarea României: Sloganul său conţine o cacofonie

Liviu Dragnea i-a îndemnat pe români să semneze şi să distribuie pe Facebook petiţia pentru salvarea României iniţiată de noul său partid Alianţa Pentru Patrie.

În fotografia de promovare pentru această petiţie apare un slogan care conţine o cacofonie şi anume „să le arătăm că poporul român nu pleacă capul şi nu tace!”.

„Dragi români, dragi patrioţi, Vă chem să semnaţi şi să distribuiţi petiţia Alianţei Pentru Patrie (link în primul comentariu), care poate fi ultima noastră şansă de a ne salva vieţile în aceste vremuri cumplite. Ţara zace în deznădejde şi sărăcie, în boală, în disperare. Ne mor părinţii şi copiii din cauza incompetenţei criminale a celor ce ne conduc. Dar interesele lor nu pot fi mai presus decât ale românilor! Trebuie să îi oprim acum şi să le arătăm că acest popor nu pleacă capul şi nu tace! Împreună, pentru patrie şi pentru viitorul nostru, al tuturor, vom pune capăt acestei nenorociri!”, a scris Liviu Dragnea, luni pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...