Liviu Dragnea, la medic. „A înțeles că nu merge tratament doar cu o alifie și gata!”

Fostul Lider social democrat a fost prezent luni la medic, pentru mai multe analize. Este programat și pentru alte seturi, în zilele următoare, cel mai probabil investigațiile vizând probleme mai vechi, de la coloana cerebrală.

Anunțul a fost făcut de Codrin Ștefănescu, fără a da alte detalii decât faptul că Dragnea a mai avut probleme medicale și în trecut, la coloană.

Dupā multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astāzi și-a făcut primul set de analize! Urmeazā și altele in zilele urmātoare! A înțeles cā nu e de joacā și  nu merge tratament doar cu o alifie și gata! Poza de mai jos este realizatā acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloanā!”, a transmis Codrin Ștefănescu.

În primăvară, Dragnea a lansat o serie de acuzații grave la adresa oficialilor Penitenciarului Rahova, susținând că nu ar fi fost lăsat să meargă la doctorul închisorii, pentru a primi îngrijirile medicale adecvate.

Liviu Dragnea a făcut acesta delarații în fața magistraților de la Judecătoria Sector 5, într-un proces pe care îl are cu Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat.

Eu am suferit o intervenţie la spitalul penitenciar Rahova la spate, această zonă este foarte importantă. Pentru că operaţia a fost pe spate, eu nu am putut singur să-mi curăţ rana şi să-mi schimb bandajul”, a spus Liviu Dragnea în fața magistraților, potrivit Liber în Teleorman.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...