Liviu Dragnea, scrisoare pentru Ciolacu: Sunteţi pionii deghizaţi de la Cotroceni, care cerşesc la masa PNL funcţii

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea îl critică, vineri, pe actualul lider al social-democraţilor, Marcel Ciolacu, susţinând că, în prezent, partidul „s-a predat, cu arme şi bagaje, la Cotroceni”.

Într-o scrisoare postată pe pagina sa de Facebook, Dragnea le transmite foştilor colegi de partid că sunt „pionii deghizaţi de la Cotroceni, care cerşesc la masa PNL funcţii într-un Guvern eşuat şi criminal”.

„Având conştiinţa faptului că aţi distrus cel mai mare partid al României şi l-aţi vândut lui Iohannis, vă îndreptaţi spre irelevanţa pe care o dă trădarea. (…) Mă uit cu amărăciune cum acest PSD, astăzi, negociază funcţii în Guvernul lui Iohannis în loc să negocieze suplimentarea cu Arbidol şi alte medicamente pentru tratamentul COVID, pe care le ţineţi în vămi. Mă uit cum negociaţi preşedinţia Camerei, în loc să negociaţi în Parlament creşterea alocaţiilor sau a pensiilor. Mă uit cum apăraţi interesele lui Iohannis, în loc să apăraţi firmele româneşti şi agricultorii noştri. (…) De astăzi, sunteţi locotenenţii lui Iohannis pentru toată România. (…) Sunteţi pionii deghizaţi de la Cotroceni, care cerşesc la masa PNL-ului funcţii într-un Guvern eşuat şi criminal. Vă pregătiţi să staţi la poză lângă cel mai inept Guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbuşit ţara într-o criză sanitară, economică şi politică fără precedent”, scrie fostul preşedinte PSD, pe pagina sa de socializare.

În opinia sa, social-democraţii au avut ocazia să salveze România ca să nu se ajungă în situaţia actuală, dar au ales să îl salveze „pe Iohannis în ultimul ceas”.

2 COMENTARII

  1. Sufletul pleacă în momentul în care își dă seama că trupul este mort. Nu plutește în jur. Sufletul are suficiente rude și prieteni de cealaltă parte pentru a le primi și a fi ghidat. Sufletele bântuite și blestemate se blochează uneori in aceste partide PNL, PSD, UDMR După aceea tovarăși, trebuie să se contopească în bezna întunericului al diavolului. 666

  2. Ce vrea un bărbat de 60 de ani cu o femeie mai tânără, ceva serios sau doar se joacă cu ea?
    Cum e să fii într-o relație cu bărbați de 60 de ani?
    Biblia ne spune că primul cuplu a fost Adam și Eva. Au avut trei copii numiți în Biblie, plus câțiva nepoți. Conform Cărții Genezei, cine a fost primul lor nepot?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...