Liviu Dragnea va afla joi dacă va fi eliberat din închisoare

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, va afla joi dacă va ieși mai devreme din închisoare, acolo unde se află de aproape doi ani. Tribunalul București a dezbătut cererea lui de eliberare condiționată și a anunțat că va lua o decizie în acest sens pe 27 mai.

Avocații lui Liviu Dragnea au cerut, miercuri, amânarea dezbaterilor pe motiv că mai există un dosar în care se cere strămutarea acestui caz la altă instanță, iar în acel dosar nu s-a dat o soluție încă. Judecătorii au respins însă cererea și au judecat dosarul.

Liviu Dragnea a fost întrebat, în pledoaria finală, cum vede condamnarea sa, iar el a răspuns că în cariera sa a îmbunătățit viața a mii de oameni. Fostul șef social-democrat nu a fost prezent la proces, el a dat declarația prin videoconferință, dar pe o tabletă pe care judecătorii și-au transmis-o de la unul la altul, conform Digi24.

„Liviu Dragnea a participat la programe educative și dânsul a cerut să participe, dar i s-a spus că unele sunt sub pregătirea dânsului. La cele care a participat, unele privesc medicina, sunt teste grilă. Dacă iei punctaj maxim, iei credit. Dacă nu, nu. Liviu Dragnea a inginer. Faptul că nu a luat punctaj maxim nu înseamnă că n-a fost activ. S-a susținut că n-a participat la programe religioase. El e credincios, a participat la toate slujbele religioase. Legea cere să ai un comportament corect, nu să fii Superman”, a declarat avocata lui Liviu Dragnea, după proces.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Faliment total pentru fermieri: Depozitele sunt pline de grâu adus din...

Situație dezastruoasă pentru fermierii români, concurați puternic de grâul adus din Ucraina. La acest moment, depozitele sunt pline de grâu ucrainean cumpărat cu 40...