Revoltă la închisoare: Liviu Dragnea cere instanței dreptul la pachet și la muncă

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, condamnat definitiv la trei ani și jumătate de închisoare cu executare, își cere în instanță dreptul de a primi pachet și de a munci în închisoare.

Acesta a fost sancționat după ce a dat un interviu fostei sale angajate de la Camera Deputaților s-a adresat întâi judecătorului de la penitenciar care au decis ca Liviu Dragnea să nu primească încă dreptul la muncă. Prin urmare, Dragnea a trebuit să atace această decizie în in instanță. Pe data de 8 septembrie a.c.va afla care este decizia instanței și dacă se va putea întoarce la muncă la service-ul penitenciarului.

Dragnea lucra în penitenciarul Rahova la reparația mașinilor, el fiind inginer auto. Munca pe care o presta îi scădea din perioada de detenție zilele lucrate fiind scăzute din perioade de detenție. Fostul președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea a rămas în închisoare, după ce Curtea de Apel București a respins, pe 21 august a.c., ca neîntemeiată contestația sa la executare. Instanța de la Curtea de Apel din București a luat atunci decizia ca Liviu Dragnea să rămână după gratii. Liviu Dragnea solicitase eliberarea condiționată, printr-un apel depus la Curtea de Apel București. Fostul lider PSD a depus în data de 10 iunie un apel după ce contestația sa la executarea pedepsei de 3 ani și 6 luni a fost respinsă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...