Ce loc ocupă Poşta Română în clasamentul serviciilor poştale din toată lumea

Poșta Română a urcat şase locuri în clasamentul celor mai bune servicii poştale din lume. Serviciul poștal din țara noastră este mai apreciat decât în țări precum Danemarca, Letonia sau Islanda.

Poșta Română ocupă poziţia 44 din 170 în raportul Uniunii Poştale Universale (UPU).

Compania Naţională Poşta Română ocupă poziţia 44 într-un raport al Uniunii Poştale Universale (UPU) care analizează serviciile poştale din 170 de ţări. Anul trecut, compania s-a aflat pe locul 50”, a informat marţi compania.

Clasamentul este întocmit în funcție de fiabilitate, acoperire, relevanţă şi rezistenţă.

Anul trecut Poșta Română avea un scor de 47,81 de puncte. Anul acesta a înregistrat o creştere de 6,97 de puncte, urcând de pe poziţia 50, pe poziţia 44.

„Deciziile luate de către companiile aeriene de a suspenda zborurile au afectat fiabilitatea poştală la nivel mondial, operatorii fiind nevoiţi să oprească temporar traficul poştal internaţional pe mai multe rute. Poşta Română s-a adaptat rapid situaţiei şi a căutat, zilnic, soluţii pentru a nu întrerupe activitatea, iar măsurile luate să nu afecteze distribuirea trimiterilor şi a prestaţiilor sociale pentru populaţie. Conducerea companiei a găsit alternative şi a semnat parteneriate cu diverşi operatori pentru a înlocui transmiterea pe cale aeriană a corespondenţei folosind curse auto”, arată compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...