Loteria Română revine la pariurile în cotă fixă şi pariurile sportive online

Loteria Română vrea să reintroducă în portofoliul de produse pariurile în cotă fixă şi pariurile sportive online, fiind lansat un anunţ public internaţional pe site-ul companiei. Operatorii de jocuri de noroc interesaţi trebuie să depună propunerile de conlucrare/colaborare până la finalul lunii ianuarie 2022, a anunţat instituția..

„Loteria Română are în vedere reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă şi introducerea pariurilor sportive online. În acest sens s-a lansat un anunţ public internaţional pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro. Anunţul a fost transmis şi către cele mai importante asociaţii internaţionale de profil The European Lotteries https://www.european-lotteries.org/ şi World Lottery Association https://www.world-lotteries.org/, precum şi către reviste internaţionale de specialitate”, se arată într-un comunicat al Loteriei.

În ultimii ani, în România se înregistrează o creştere semnificativă a pariurilor sportive în cotă fixă. Loteria Română are cea mai însemnată tradiţie pe piaţa jocurilor de noroc din România şi o experienţă importantă în organizarea pariurilor sportive, fiind printre primii organizatori de pariuri în cotă fixă, susțin reprezentanții Loteriei.

„Reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă reprezintă un răspuns la aşteptările jucătorilor Loteriei Române şi, totodată, încă o etapă în dezvoltarea companiei, care este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa jocurilor de noroc”, se mai arată în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...