Lucian Bode: Pentru Guvernul Cîțu misiunea principală este pregătirea României pentru etapa post-pandemie

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat vineri, într-o conferință de presă la Zalău, că principala misiune asumată de Guvernul Cîțu este pregătirea pentru etapa post-pandemie. Acesta a subliniat că relansarea și dezvoltarea sunt strâns legate de promovarea unui portofoliu consistent de proiecte de investiții:

“Pentru Guvernul Florin Cîțu misiunea principală asumată public este pregătirea României pentru etapa post-pandemie, iar acest efort comun de relansare economică cuprinde promovarea unui set de politici de dezvoltare și de susținere a investițiilor ceea ce reprezintă principalul pilon al măsurilor guvernamentale și vreau să permit această afirmație cu ceea ce se întâmplă în această perioadă în județul Sălaj în regiunea de nord-vest.

Dezvoltarea este strâns legată de promovarea unui portofoliu consistent de proiecte de investiții, proiecte mature, bine fundamentate, de asigurarea surselor de finanțare, de existența resurselor umane profesioniste și poate cel mai important element îl reprezintă procesul de reformă al marilor sisteme publici, care va constitui temelia relansării economiei.

Guvernul este pe deplin angajat în această muncă de construcție și așa cum bine știți, vorbind despre proiecte nu pot să amintesc Autostrada Transilvania, care anul trecut a intrat pe traiectoria ireversibilă a implementării și anul acesta are asigurată finanțarea din PNRR. Termenele vor fi respectate și sper ca în mai puțin de trei ani să putem circula pe primul tronson de autostradă din Sălaj”,a  declarat Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...