Lucian Duță: Rudel Obreja a fost ucis de judecători

Medicul Lucian Duță, fost șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, consideră că fostul pugulist Rudel Obreja a fost ucis de judecători, nu de cancer.

Moartea lui Rudel Obreja este o crimă a Justiției din România și, din păcate, nu este prima și nici ultima. Rudel Obreja nu a fost ucis de cancer, ci de judecătorii români, acești veritabili lorzi ai crimelor care nu vor fi pedepsiți niciodată” acuză de după gratii medicul Lucian Duță, într-o postare pe Facebook intitulată ”Lorzii crimei”.
”Justiția din România nu mai are nicio legătură cu ceea ce înseamnă Constituție, lege, dreptate; ea a devenit doar brațul armat al unui sistem politic care a trădat România și care elimină orice forma de opoziție. Justiția din România a devenit o mașină de ucis destine și uneori vieți în disprețul legii pe care ar trebui de fapt să o apere și să o respecte. Nedreptatea te poate ucide, iar Rudel Obreja a fost ucis de nedreptatea impusă de judecătorii români. Sunt sigur că acestora din urma nu le pasă, iar somnul lor este mult mai liniștit decât al multora dintre noi pentru că sunt convinși că nu vor răspunde niciodată pentru crimele lor. În două-trei zile nimeni nu va mai vorbi despre Rudel Obreja pentru că, de fapt, nouă nici nu ne pasă, dar mai ales pentru că ne este frică. Acestă frică va avea un preț imens constând în suferința celor pe care îi iubim cel mai mult respectiv copii noștri. Ei vor fi captivi unui sistem care nu-și dorește decât prostie, sărăcie și mai ales nedreptate” mai scrie medicul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...