Lucian Romașcanu compromite PSD și Ministerul Culturii prin gala plagiatorului Radu Bălănescu

Ministrul PSD al Culturii, Lucian Romașcanu, a pregătit compromiterea imaginii PSD, dar mai ales a Ministerului Culturii și universităților de top, printr-un parteneriat controversat cu așa zisul șef al masonilor Radu Ninel Bălănescu a cărui teză de doctorat este plagiată în proporție de 97%.

Lucian Romașcanu, braț la braț, la Ateneul Român, cu plagiatorul Radu Ninel Bălănescu

Sub pretextul unei gale a Marii Loji Naționale din România, controversatul așa zis șef al masonilor, Radu Ninel Bălănescu, vrea să-și legitimeze „supremația” masonică prin decernare unor premii la Ateneul Român pe data de 21 iunie 2023. Însă, ca să dea oarece grandoare acțiunii, Radu Ninel Bălănescu organizează acest eveniment „în parteneriat cu Ministerul Culturii și cele mai prestigioase universități din țară” (https://www.puterea.ro/ministrul-lucian-romascanu-brat-la-brat-la-ateneul-roman-cu-plagiatorul-radu-balanescu/). Astfel, Ministerul Culturii, condus încă de senatorul PSD de Buzău, Lucian Romașcanu, va gira împreună cu mai multe universități din țară această șușanea a lui Radu Bălănescu.

Cum a mușamalizat Lucian Romașcanu așa zisa gală a lui Bălănescu

PUTEREA a solicitat pe 25 mai 2023 ministrului Culturii, Lucian Romașcanu, să clarifice ce înseamnă acest parteneriat cu sinecura lui Radu Ninel Bălănescu, mai exact să precizeze „Care sunt prevederile legale pe baza cărora s-a încheiat parteneriatul dintre Ministerul Culturii și ONG denumit Marea Lojă Națională din România pentru evenimentul din 21 iunie 2023, orele 18.00, de la Ateneul Român, denumit Gala Premiilor Marii Loji Naționale din România?”. De asemenea, să clarifice „Care este cuantumul total al contribuției financiare a Ministerului Culturii la parteneriatul pentru evenimentul din 21 iunie 2023 de la Ateneul Român?”. Numai că, Lucian Romașcanu a dat un răspuns la mișto, prin care mușamalizează implicarea Ministerului Culturii în acțiunea de la Ateneul Român de pe 21 iunie 2023. „Vă informăm că răspunsul la solicitarea dumneavoastră nu poate fi comunicat în termenul inițial de 10 zile, urmând să-l primiți în termen de maxim 30 de zile, conform art. 16 alin. (c) din Normele Metodologice de aplicare a  Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informații de interes public, cu modificările și completările ulterioare”. Adică, Ministerul Culturii condus încă de Lucian Romașcanu va răspunde după ce va avea loc așa zisa gală a lui Radu Bălănescu. Practic, prin acest răspuns, ministrul Lucian Romașcanu a demonstrat că păstorește gala de la Ateneul Român organizată de plagiatorul Radu Ninel Bălănescu. Astfel, el în calitate de ministru PSD al Culturii va fi braț la braț cu plagiatorul Bălănescu ca să dea bine la imaginea PSD,a Ministerului Culturii și a unor universități de top de la noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...