Lucian Viziru: Vrei să muncești până nu mai poți? Mută-te în Germania

 Îl mai țineți minte pe Lucian Viziru? Artistul s-a mutat acum șapte ani în Germania, dar acum a revenit în România și dezvăluie motivele mutării din nou acasă.

Lucian Viziru, actor și cântăreț român, fost solist al trupei Gaz pe foc, a fost invitat în cadrul matinalului “Dimineața cu noi”, la Kanal D.

Artistul a împărtășit  detalii inedite despre întoarcerea sa în România, după ce timp de șapte ani a locuit, împreună cu familia, în Germania. Lucian Viziru a dezvăluit cum este viața peste hotare, dar a oferit și câteva sfaturi pentru cei care își doresc să încerce o astfel de experiență.

“Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără <griji> și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă <asta-i tot>, adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămâna, și din când în când mai <trag> câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România!”, a mărturisit Lucian Viziru.

În prezent, Lucian Viziru realizează un podcast,  este foarte activ în mediul online, este antrenor de tenis, sport pe care l-a practicat. Nu e străin nici de afacerile în domeniul imobiliar. Care sunt planurile artistului, pentru viitor, ne-a spus chiar el, la “Dimineața cu noi”.

“(…) Deocamdată mă ocup de imobiliare, și de Youtube, mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, Tik-Tok, chestii de genul asta și am observat că-mi place foarte mult. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis, în România, dar am băgat-o în <sertar>. Mă plictisesc… Îmi place să găsesc provocări noi, de fiecare dată! Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc, și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective”, a mai spus Lucian Viziru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...