Lucrările la nodul rutier Teiuș de la autostrada A10 Sebeș-Turda au fost reluate (VIDEO)

Antreprenorul grec Aktor a reluat lucrările la nodul rutier Teiuș în ciuda condițiilor meteo nefavorabile. Lucrările au reînceput la km 25 și la pasajul peste calea ferată.

În zona pasajului au fost ridicate și montate 16 grinzi din tablier metalic de către compania Retter. La acestea s-au montat majoritatea predalelor, ca și opt grinzi metalice. De asemenea, cei de la Baxcom lucrează la elevațiile culeelor și la zidul de sprijin al nodului rutier.

Nodul rutier Teiuș este un punct critic de pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, de aceea s-au reluat lucrările cu prioritate la acest proiect.

Acum se pregătesc betonările pentru elevațiile zidurilor de sprijin a plăcii de suprabetonare a pasajului peste calea ferată și elevațiile culeelor și a umpluturilor de pământ. Lucrările sunt absolut necesare pentru a se putea ridica și monta cât mai repede ultimele grinzi din tablier metalic.

Teiusinfo.ro arată că se dorește predarea acestor structuri până în luna martie, astfel încât să poată fi realizate umpluturile la culee, să fie ridicate și montate toate grinzile pentru a putea fi finalizat în întregime pasajul peste calea ferată.

De altfel, dacă ritmul lucrărilor se va menține la acest nivel, sunt șanse ca până la sfârșitul acestui an să se poată circula pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda.

4 COMENTARII

  1. I don’t even understand how I stopped up here, but I believed this submit used to be great.

    I do not know who you’re however certainly you’re going to a famous blogger
    in case you aren’t already. Cheers!

    Look at my web page :: pmp exam simulator (May)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole