Ludovic Orban: A comunica este fundamental în politică. Dacă nu știi să comunici este foarte greu să faci ceva

Comunicarea este fundamentală în politică, iar dacă nu ştii să comunici este foarte greu să faci ceva, „inclusiv dacă vorbim de performanţă guvernamentală”, a declarat duminică, la şedinţa Colegiului Director Judeţean (CDJ) al PNL Ilfov, Ludovic Orban.

A comunica este fundamental în politică, dacă nu ştii să comunici este foarte greu să faci ceva, inclusiv dacă vorbim de performanţă guvernamentală. Puteţi compara şi aveţi aparatul necesar cei mai mulţi dintre dumneavoastră să vă daţi seama care guvern a fost mai performant. Cântăriţi cu mare atenţie, pentru că alegerea care se va face pe 25 septembrie este o alegere şi de valori, principii, convingeri, doctrină„, a precizat Orban, la prezentarea moţiunii de candidatură la preşedinţia PNL.

El le-a cerut participanţilor la şedinţă să analizeze la ce exigenţe trebuie să facă faţă cel pe care îl vor alege, „cine creşte şi cine scade încrederea în PNL dintre candidaţi”.

Analizaţi la ce exigenţe trebuie să facă faţă cel pe care îl veţi alege. Cine creşte încrederea în PNL dintre candidaţi şi cine scade încrederea în PNL dintre candidaţi. Cine are, într-adevăr, tot bagajul de cunoştinţe, cine are experienţa să poată să conducă, cine are lidership-ul, charisma, empatia, capacitatea de comunicare pe limba omului„, a afirmat Orban. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole