Ludovic Orban, acuzat că face campanie în teritoriu. PSD va depune plângere la DNA

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că a continuat să facă campanie electorală și după ce aceasta a luat sfârșit. Social-democratul a anunțat că partidul va depune plângere penală la DNA.

„Aş vrea să mă refer la ceea ce face prim-ministrul României în acest moment. Este inadmisibil ca un prim-ministru al unei ţări europene să încalce legea cu bună-ştiinţă şi să se afle în campanie electorală după ce campania electorală a luat sfârşit ieri, la orele 24,00. S-a deplasat în două judeţe, în Dâmboviţa şi Giurgiu, s-a întâlnit cu candidaţi şi cu primari, au făcut întâlniri electorale. Avem documente şi dovezile necesare, atât filmări, cât şi poze. Niciodată nu s-a întâmplat în România aşa ceva, această disperare a domnului Orban şi a PNL că vor pierde alegerile locale i-a dus să încalce legea. Vom depune plângeri penale la DNA pentru aceste fapte”, a spus Ciolacu, la sediul central al PSD, la finalul şedinţei Consiliul Politic Naţional al partidului.

Social-democratul a mai spus că plângerile penale vor fi depuse de către preşedinţii de organizaţii de la Dâmboviţa şi Giurgiu.

„De asemenea, am depus la AEP plângeri pentru nişte platforme online folosite pe Facebook după ce campania electorală a luat sfârşit. (…) Până acum sunt patru sau cinci platforme online sponsorizate de către PNL care astăzi au fost folosite, după ce campania electorală a luat sfârşit”, a menţionat Ciolacu.  

1 COMENTARIU

 1. Intrebare: Ciolacu Ion-Marcel stie sa citeasca?

  《ÎNCHEIEREA CAMPANIEI ELECTORALE

  În ziua de sâmbătă care precedă data alegerilor: 26 septembrie 2020, ora 7 00

   [Art. 64 din Legea nr. 115/2015, cu modificările și completările ulterioare] 》

  Ciolacu Ion-Marcel este mincinos prin „(…) campania electorală a luat sfârşit ieri, la orele 24,00.”

  DATA COMENTARIU: 27 septembrie 2020. Sfanta Duminica. Ora 14, minutul 3.

  LOCALITATEA: Sat TIMIȘEȘTI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...