Ludovic Orban, atac la adresa lui Florin Cîțu: O să îi spun că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a lansat un atac la adresa actualului lider liberal, Florin Cîțu. Orban a declarat înainte de şedinţa BEx a PNL că Florin Cîţu că a făcut praf coaliţia şi partidul, şi a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a făcut nefrecventabil.

Ludovic Orban a arătat că se delimitează categoric de toate „deciziile aberante luate de preşedintele Klaus Iohannis şi de conducerea PNL”.

Ludovic Orban a declarat la Parlament că „aceşti domni vor să propună excluderea sa din PNL” şi a precizat că se delimitează categoric de toate „deciziile aberante luate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele Cîţu şi apropiaţii lui, care au aruncat ţara într-o criză gravă” şi au preferat „un amantlâc jenant cu PSD”.

„O să îi spun domnului Cîţu că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o organizaţia de secţie de votgare, darămite să conducă PNL”, a mai spus Orban.

Fostul lider PNL a spus că, dacă se bate palma cu PSD, este ”ultimul lucru pe care îl poate accepta de la aceşti indivizi care au confiscat sigla PNL, şi au aruncat în derizoriu tot ce înseamnă idei, valori, principii, credinţă liberală”.

”Am venit să le spun colegilor mei că trebuie să plece ei, nu eu, dar până la urmă totul ajunge la judecata oamenilor şi la judecata lui Dumnezeu. Pot decide orice vor astăzi, din punctul meu de vedere s-au autoexclus din rândul oamenilor onorabili care să poată reprezenta cetăţenii care cred în valorile  liberale”, a mai spus Orban.

Întrebat câţi liberali vor pleca cu el, dacă îşi face un nou partid, Orban a afirmat: ”Câtă frunză, câtă iarbă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...