Ludovic Orban: Declarația președintelui Ungariei care compară anexarea Crimeei cu Tratatul de la Trianon este o jignire adusă României

Declaraţia preşedintelui Ungariei, Janos Ader, care ar fi comparat anexarea Crimeei de către Rusia cu Tratatul de la Trianon, care consfinţea unirea Transilvaniei cu România, reprezintă „o jignire” şi nu trebuie să rămână fără răspuns, a declarat marţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Este o declaraţie belicoasă, o declaraţie care n-are nicio legătură cu realitatea istorică şi care a fost făcută într-un cadru total nepotrivit. Acolo era cu totul şi cu totul alta temă de discuţie, iar să faci o legătură între anexarea Crimeei de către Rusia şi o decizie care, practic, a fost luată în urma voinţei populare exprimate pe baza contextului internaţional care exista la finalul războiului este o jignire la adresa României„, a declarat Orban, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare.

Potrivit acestuia, „în mod normal o astfel de declaraţie nu poate fi lăsată fără răspuns” din partea autorităţilor de la Bucureşti.

Întrebat dacă la şedinţa coaliţiei s-a discutat şi despre situaţia refugiaţilor din Afganistan, Ludovic Orban a arătat că nu a fost o astfel de discuţie, care va avea însă loc după o documentare foarte amplă. „Şi când va fi necesar, vom discuta şi acest subiect”, a completat liderul PNL. 

1 COMENTARIU

 1. România este din ce în ce tot mai săraca și abandonată de către ai săi copii, astăzi cu paisprezece milioane de locuitori este ceva normal să-ţi vezi viitorul încețoșat și îndesat de norii cenuși care anunță de fapt marea primejdie.
  O Transylvania cu capitala la Budapesta?
  Un Banat mare și fălos cu capitala la Belgrad ?
  O Moldova mare și unită cu capitala la Chișinău?
  O Dobrogea frumoasă cu capitala la Sofia .
  Si iată cum descoperim România de mâine. Pământ românesc.
  Politicieni corupți te duc acolo și te așează acolo unde iți este locul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...