Ludovic Orban, despre șefia PNL: Oricine vrea să candideze, poate să candideze. În PNL există democraţie

Publicat: 17 mai 2021, 16:55, de Mădălina Bălăceanu, în Intern
Ludovic Orban, despre șefia PNL: Oricine vrea să candideze, poate să candideze. În PNL există democraţie
Ludovic Orban a explicat cum se calculează indicele cazurilor noi de Covid-19 la mia de locuitori

Ludovic Orban a declarat că orice vrea să candideze la şefia PNL o poate face şi, în cazul în care va avea un contracandidat la funcţia de preşedinte al formaţiunii, îl asigură pe acesta că va desfăşura o campanie corectă, pozitivă şi care să fie spre binele partidului.

„Oricine vrea să candideze, poate să candideze. În PNL există democraţie. Din punctul meu de vedere, dacă voi avea un contracandidat, îl asigur de o campanie corectă, pozitivă, spre binele partidului, care să nu vizeze candidatura colegului meu, ci care să vizeze proiectul meu pentru PNL şi pentru România, în următorii 4 ani”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat dacă preferă să fie candidat unic şi despre afirmaţia lui Rareş Bogdan care a spus că îl asigură pe liderul PNL că va avea un contracandidat puternic la şefia partidului.

El a adăugat că „la noi asta înseamnă Congresul, o reîmprospătare a legitimităţii celor aleşi, începând de la bază, de la organizaţiile locale, judeţene, înspre conducerea naţională”.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a spus că Ludovic Orban va avea cu siguranţă un contracandidat „foarte puternic” la şefia formaţiunii. Acesta a precizat că printre opţiunile de contracandidaţi ai lui Orban se numără Florin Cîţu, Emil Boc, Ilie Bolojan, Dan Motreanu şi Robert Sighiartău.