Ludovic Orban grăbește Congresul PNL: Să îl facem înainte de valul 4 al pandemiei

Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut liberalilor să se mobilizeze pentru a organiza alegeri interne în partid, iar în toamnă să fie organizat Congresul PNL. Graba liberalilor vine din cauza temerii că în septembrie am putea avea valul patru al pandemiei de Covid-19.

Ludovic Orban le-ar fi spus liberalilor că în cursul săptămânii viitoare va fi convocat un Birou Executiv, care la rândul său va stabili data Consiliului Național. În cadrul acestui for va fi stabilită data Congresului PNL, care ar putea avea loc în septembrie, conform Știripesurse.ro.

Acest lucru i-a nemulțumit pe liberali, iar deputatul Florin Roman i-a reproșat lui Orban că a luat decizia fără a se consulta cu oamenii din partid și totul se află ”pe surse”. De asemenea, Florin Roman l-a mai acuzat pe Orban că transmite ”mesaje subliminale” conform cărora și-ar dori un singur candidat la Congresul PNL, ceea ce ar dăuna democrației interne din PNL.

De asemenea, pe timpul verii vor avea loc alegeri în cel puțin 8 filiale județene ale PNL, acolo unde în prezent există conducere interimară.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole