Ludovic Orban: „Incredibil. Cât dispreț față de lege și față de oameni arată PSD”

Deputatul Ludovic Orban, inițiatorul partidului Forța Dreptei, desprins din PNL, a vorbit despre PSD sâmbătă, într-o postare pe Facebook, în contextul grevei angajaților STB.

Incredibil! Cât dispreț față de lege și față de oameni arată PSD! Sute de mii de bucureșteni care folosesc transportul public sunt sfidați și batjocoriți de un lider de sindicat, care este și consilier general PSD, printr-o grevă declarată ilegală de justiție. Iar liderul PSD, în loc să îl cheme la ordine și să uzeze de autoritatea de președinte al PSD pentru a îl determina să respecte legea și pe bucureșteni, face pe niznaiul și îl invită pe primarul general să plece acasă”, a scris Orban.

Ludovic Orban spune că acest tip de comportament nu poate fi tolerat și trebuie sancționat drastic, iar liderul de sindicat trebuie să suporte rigorile legii. „Prejudiciul creat de paralizarea transportului public în București este uriaș. Numărul de oameni afectați este de ordinul sutelor de mii. Cei care au provocat acest prejudiciu, această disturbare majoră (și aici nu mă refer la șoferi, dintre care mulți pur și simplu nu au fost lăsați să lucreze) trebuie să fie trași la răspundere imediat, pentru că altfel se poate repeta oricând o astfel de situație și nimeni nu va mai respecta legea. Nimeni nu poate fi mai presus de lege. Oricine încalcă legea trebuie pedepsit, indiferent ce spate politic are”, a încheiat politicianul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...