Ludovic Orban: La final de mandat stau cu fruntea sus; în patru ani am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi așteptat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că la finalul mandatului de lider al liberalilor stă cu fruntea sus şi că în 4 ani cât a stat la şefia partidului a realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.

De la congresul din 2017 au trecut 4 ani. Au fost ani de reconstrucţie, au fost ani de muncă, de pregătire, au fost ani de campanii grele derulate în condiţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat, în special campania pentru alegerile locale şi campania pentru alegerile parlamentare. (…) La final de mandat stau cu fruntea sus şi pot să vă spun că în 4 ani de zile am realizat lucruri la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. PNL este astăzi principalul partid de guvernământ, PNL deţine astăzi 3 din 4 cele mai importante funcţii în stat„, a spus Orban la conferinţa de alegeri interne de la Organizaţia PNL Sector 1.

El a adăugat că PNL este un partid puternic, un partid care are capacitatea de a asigura o bună guvernare României şi, mai ales, are capacitatea de a se pregăti pentru anul 2024 să câştige toate bătăliile electorale.

Eu nu rostesc vorbe în vânt când vă spun că avem tot ce ne trebuie ca să putem să atingem aceste obiective, vă spun pentru că ştiu, vreau şi pot să conduc partidul spre noi victorii, aşa cum l-am condus şi în cei 4 ani de când mi-aţi acordat încrederea să vă fiu lider„, a mai afirmat acesta.

PNL îşi alege noua conducere la congresul care va avea loc în toamnă. 

Mai multe articole...

2 COMENTARII

  1. Bulgaria trece la euro.
    „Introducerea euro este planificată fără o perioadă de tranziţie, iar data adoptării euro va coincide cu introducerea sa ca unitate oficială de plată. Conversia va fi făcută aplicând cursul de schimb fix între euro şi leva”, se arată într-un comunicat comun al Băncii Centrale şi al Ministerului de Finanţe.

    După introducerea monedei europene, în curs de o lună leva și euro vor fi amândouă monede legale, adică vor funcționa în paralel.
    Despre ce sa mai discutam ? O da ! Despre Ludovic Orban, care a declarat joi că la finalul mandatului de lider al liberalilor stă cu fruntea sus iar milioanele de romanii cu fruntea in JOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole