Ludovic Orban: „Ministrul care atacă premierul trebuie să aibă bagajele făcute”

Publicat: 17 apr. 2021, 14:54, de Cezar Amariei, în Intern , ? cititori
Ludovic Orban: „Ministrul care atacă premierul trebuie să aibă bagajele făcute”

Orice ministru care va ataca premierul va păți la fel ca Voiculescu, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban. Acesta le-a cerut partenerilor de guvernare de la USR-PLUS să renunțe la orgolii și vedetisme.

„Înainte de a ataca premierul, orice ministru trebuie să-și scrie demisia, trebuie să plece acasă așa cum a pățit Voiculescu. Nu este un moft, este obligația premierului, îi avertizez pe toți miniștrii. Orice ministru care face declarații împotriva premierului trebuie să aibă bagajele făcute”, a spus Ludovic Orban, sâmbătă, în timpul unei vizite în județul Maramureș.

Reacția lui Ludovic Orban apare după demiterea lui Vlad Voiculescu din fruntea Ministerului Sănătății. De asemenea, în ultimele zile mai mulți miniștri din partea USR-PLUS l-au criticat pe Florin Cîțu. Să-și scrie demisia, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL a mai spus că așteaptă o rezolvare rapidă a crizei politice.

„Există o înțelegere pentru România, nu este vorba de un campionat de orgolii, de vedetism”, a precizat Orban

Sâmbătă, președintele PNL, Ludovic Orban, se află în județul Maramureș. El a plantat puieți în comuna Șomcuța Mare și va vizita sediile unor companii care produc subansamble pentru avioane.