Ludovic Orban, negocieri avansate cu PMP și ALDE

Pe zi ce trece, crește numărul parlamentarilor care părăsesc grupul PNL, fapt pentru care liderul demisionarilor Ludovic Orban a demarat o serie de negocieri cu două partide neparlamentare.

Potrivit informațiilor noastre, Ludovic Orban a purtat mai multe discuții cu liderii ALDE și PMP, adică Daniel Olteanu și Cristian Diaconescu, pentru a forma o nouă formațiunea politică cu orientare liberal.

Practic, Orban le-a transmis celor doi lideri că el va veni cu serie de parlamentari, în timp ce PMP și ALDE vin cu infrastructura și cu un număr de aleși locali, adică consilieri locali, județeni și chiar primari, dar și doi europarlamentari Traian Băsescu și Eugen Tomac.

Astfel, se va crea o nouă formațiune politică care va avea parlamentari, dar și aleși locali. Rămâne de văzut dacă liderii ALDE și PMP Daniel Olteanu și Cristian Diaconescu vor accepta să facă o nouă echipă politică cu Ludovic Orban.   

1 COMENTARIU

  1. Romania are peste 100 de partide politice in hibernare pe stand-by .
    O mare batjocoră la adresa românului cinstit ca să deschizi doar această cutie a pandorei.
    Te apuca și voma numai când te gândești la ce urmează în actuala politică românească.
    Muncă ţigănească la român în casă.
    Asta da salvare, tovarăși ai patriei socialiste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...