Ludovic Orban: Nu cred că poate exista un primar PNL care să voteze un candidat pentru că acesta îi dă bani

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, la Bacău, că nu crede că poate exista vreun primar liberal „care să accepte să voteze un candidat la preşedinţie pentru că acel candidat sau oameni din echipa lui îi dau bani”.

Eu nu cred că poate exista vreun primar al PNL care să accepte să voteze un candidat la preşedinţie pentru că acel candidat sau oameni din echipa lui îi dau bani. Noi nu alegem un ministru de Finanţe care împarte bani sau un ministru al Dezvoltării care alocă resurse. Şi, de altfel, orice resursă nu poate fi alocată decât în conformitate cu legea. Şi sunt convins că toţi colegii mei ştiu lucrul acesta. Sigur că pe vremea Ordonanţei 55 mai erau unii care, la fel, recrutau primarii PNL ca să îi ducă în altă formaţiune politică, cu sacul plin de promisiuni de bani sub formă de proiecte în PNDL 1. Dar eu nu pot să cred că există cineva în PNL care să aibă judecata afectată de astfel de consideraţii„, a spus Orban.

Declaraţia a fost făcută la prezentarea moţiunii „Forţa Dreptei” în Comitetul Director Judeţean al PNL Bacău.

Ludovic Orban a mai spus că, în opinia sa, echipa câştigătoare e cea liberală.

Alegeţi preşedintele PNL! Aici nu e vorba de echipă mai câştigătoare sau mai puţin câştigătoare, singura echipă câştigătoare e echipa PNL, care a câştigat toate alegerile, mai puţin cele parlamentare, unde am avut condiţiile defavorabile total„, a afirmat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...