Ludovic Orban: Premierul nu a avut acordul meu pentru remanierea ministrului de Finanțe

Președintele PNL a declarat, cu scurt timp în urmă, că premierul Florin Cîțu nu a cerut și nu a avut acordul lui pentru remanierea ministrului de Finanțe, Alexandru Nazare, membru PNL. De altfel, Orban a arătat că este mulțumit de activitatea de până acum a miniștrilor liberali.

Eu am mai declarat că sunt mulțumit de activitatea miniștrilor liberali din guvern, inclusiv de a lui Alexandru Nazare, ministrul de Finanțe. Acesta a avut rezultate buna până acum în activitatea de la minister și nu știu de ce a fost remaniat de Florin Cîțu”, a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai declarat că speră că decizia lui Florin Cîțu „nu este o răzbunare”, deși îi vine greu să creadă că nu este o răzbunare. Președintele PNL a enumerat mai multe cifre pozitive din activitatea lui Alexandru Nazare, inclusiv majorarea cu peste 20% a încasărilor bugetare, conform cifrelor din luna mai.

Președintele PNL a ținut să precizeze și că nu el l-a dorit pe Nazare ca ministru de Finanțe, ci Florin Cîțu, ceea ce face și mai ciudată decizia de remaniere.

Cei doi lideri ai PNL, care se luptă pentru șefia partidului la alegerile din septembrie, se află în conflict și prin această poziționare față de demiterea lui Nazare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...