Ludovic Orban: Ședinţa plenului reunit al Parlamentului va avea loc săptămâna viitoare

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat marţi că şedinţa plenului reunit al Parlamentului va avea loc săptămâna viitoare.

„Săptămâna viitoare va fi un plen comun, cel mai probabil marţi, vom consulta liderii de grup şi vom stabili săptămâna viitoare data plenului. E un plen în care trebuie să finalizăm procedurile de constituire a grupurilor parlamentare de prietenie, s-a luat decizia introducerii pe ordinea de zi a şedinţei Camerelor reunite şi constituirea Grupului Pro America”, a spus Orban la Palatul Parlamentului.
El a adăugat că pe ordinea de zi a plenului reunit vor mai fi punctele legate de CNA, de TVR şi SRR, dar şi de procedura de demitere a Avocatului Poporului.

„Vom stabili în Birourile permanente reunite de săptămâna viitoare ordinea de zi finală pentru plen”, a menţionat Orban. 

1 COMENTARIU

  1. acest Orban ,acest ratat ticălos a transformat regimul de jaf a lui Dragnea într-un regim criminal.iohannis va intra în istorie că cel mai slab și incompetent președinte.sa stai 6 ani la palatul Victoria sa nu faci nimic asta este o ticăloșie fara margini.romania este o tara de tip Honduras,Somalia,Mexic in care jaful,corupția și acum crima autorităților a devenit o politică de stat.iohannis sa stai sa te uiți că un bou cum un turnător ordinar și trădător de țară ca Isărescu speculează pe curs împreună cu mafia băncilor și a grupurilor mafiote asta deja este atentat la siguranța națională.iohannis a distrus și Sri prin numirea retardatului de helvig.cu ce se mai ocupa Sri ?sa protejeze jaful și crimele politicienilor?este necesar un război civil în Romania .fara prizonieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...