Lui Gabi Bădălău îi bate pușcăria la ușă, dar îi arde de maimuțăreli cu starleta Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a trecut printr-o perioadă extrem de grea în timp ce tatăl său se afla în arest. Milionarul ajunsese să dea dedicații din banii Biancăi Drăgușanu, însă lucrurile nu se opresc aici, în ultimele zile au circulat zvonuri conform cărora afaceristul s-ar fi despărțit de Bianca Drăgușanu. Acesta a transmis un mesaj dur prin intermediul rețelelor de socializare.

În ultima vreme s-a zvonit că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să o ia pe drumuri separate, ceea ce a iscat destul de multă vâlvă în presă. Iată care este mesajul pe care tânărul afacerist l-a postat recent pe rețelele de socializare. Acesta a insinuat că oamenii te părăsesc atunci când ai cea mai mare nevoie de ei. Pentru cine era adresat mesajul?

Mai multe persoane din sfera de apropiați ai cuplului au dezvăluit că celebrul afacerist, Gabi Bădălău, și frumoasa blondină, Bianca Drăgușanu, s-ar fi despărțit. Frumoasa blondină a fost, clipă de clipă, lângă afacerist în clipele dificile prin care acesta a trecut, atunci când tatăl acestuia se afla în arest.

Totuși, Bădălău a postat pe contul său de Instagram un mesaj destul de tranșant, care vorbește despre cum oamenii trădează și ne părăsesc exact când avem nevoie mai mare de ei. Cel mai probabil acesta a făcut referire la momentul în care tatăl său se afla în arest. În mesaj se arată că oamenii sunt cei mai perverși și își urmăresc doar interesul, conform romaniatv.net.

Gabi Bădălău a scris pe Instagram despre „sărutul lui Iuda!”

„Sărutul lui Iuda!”. Fotografia reprezintă crescătorul taurului, care l-a crescut de când era vițel până la punctul de a fi un taur pentru luptă. L-a vândut apoi și l-a dus pe arenă. La jumătatea spectacolului, când taurul era deja rănit și nu se mai putea apăra și-a dat seama că stăpânul lui era acolo și a alergat cu disperare pentru a-i cere ajutorul, dar clar după sărut, acesta nu a făcut nimic și astfel, taurul a fost măcelărit.

Ziarele spaniole au numit fotografia ”Sărutul lui Iuda”. Singurul animal lacom și corupt rămâne cel al rasei umane. Nimic nu este mai pervers pe lume decât vinovații fără remușcări.”, este mesajul postat de Gabi Bădălău pe rețelele de socializare.

Gabi Bădălău dă dedicații cu banii din poșeta Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău face dedicații cu banii din poșeta Biancăi Drăgușanu. La petrecerea clanului Cămătaru, au curs dedicațiile pentru baronul Niculae Bădălău, aflat în arest pentru dare de mită și trafic de influență.

Recent, Gabi Bădălău a apărut alături de Bianca Drăgușanu la o petrecere a clanului Cămătaru, la care celebrul manelist Florin Salam a cântat.

Au curs dedicaţiile de la Florin Salam, iar Bianca Drăgușanu a petrecut momente extraordinare alături de Gabriel Bădălău.

La un moment dat, fiul lui Niculae Bădălău i-a solicitat Biancă Drăgușanu să-i dea o sumă de bani pentru a o da drept dedicație. Vedeta nu a stat pe gânduri și a scos banii din geantă, moment pentru care Gabi Bădălău i-a dat la rându-i banii lui Florin Salam drept dedicație.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...