Luna plină în Gemeni din 8 decembrie e cel mai de temut eveniment astral al anului

Luna plină în Gemeni din 8 decembrie e cel mai de temut eveniment astral al anului. Este considerată și Luna rece sau fioroasă. Evenimentul astral vine cu un tăvălug de momente deloc confortabile pentru majoritatea zodiilor.

Luna plină în Gemeni e cea mai dificilă din an

Doar câteva ore ne separă de reconfigurația astrelor de care astrologii sunt de părere că ar trebui să ne temem. Luna rece în Gemeni face pe 8 decembrie 2022, conjuncție cu Marte retrograd.

Acesta din urmă este considerat adevărat dur și războinic, aducând blocaje în comunicarea și viețile tuturor zodiilor. De acolo și până la declanșarea conflictelor care par imposibil de evitat este doar un pas. Astfel, se pare că pe 8 Decembrie trebuie dăm de fapt piept cu două elemente extrem de puternice din punct de vedere astral.

Tăvălugul de evenimente prilejuite de configurațiile astrale nu se încheie aici. Luna Plină din Gemeni va face Cuadratură cu Neptun. Acest fapt aduce dorința de exprimare cu orice preț. Astfel, putem fi dispuși chiar să trecem peste promisiuni din trecut doar pentru a ne expune opinia în fața tuturor.

Punem răni cu această abordare sau ne putem pierde prieteni apropiați care nu sunt dispuși să tolereze acest comportament.

Cuadratura cu Nepun a Lunii pline aduce și prilej de reconectare cu sinele. Ne putem simți anxioși sau dimpotrivă, dispuși să comunicăm mai mult decât de obicei.

Luna Plina SURSA FOTO: Pixabay.com
Luna Plina SURSA FOTO: Pixabay.com

Luna plină 8 decembrie: Echilibrul este adus de trigonul cu Saturn

În amalgamul de evenimente astrale care ne pot copleși, există și o configurație care aduce pacea și echilibrul în prezentul zodiilor. Mai exact, Luna Plină este în trigon cu Saturn. Acest eveniment astral conturează disciplina,raționalul. Ne vom putea pondera din avântul de a face orice pentru a ne simți auziți, producând astfel, posibile conflicte.

Dincolo de aspectele ei de temut, Luna Plină în Gemeni, intersectată cu Marte retrograd, va aduce și acțiuni care ne vor ajuta să concretizăm diferite dorințe, porniri, planuri de viitor.

Ultima Lună Plină din an

Privind doar partea pozitivă a unui astfel de eveniment astral, trebuie să punem accent pe faptul că aceasta este ultima Lună Plină a anului, nu întâmplător în Gemeni. Este deja cunoscut faptul că această zodie îmbină cele două structuri ale ființei noastre. Una care reflectă pornirile pline de entuziasm, izbutind prin orice război, iar cealaltă, care ponderează mereu lucrurile și aduce echilibrul.

Citește și Astăzi se deschide portalul energetic! Cum te influențează schimbările din Univers

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...