Lupta împotriva contrabandei cu țigări: Percheziții în București și Ilfov

Patru persoane au fost conduse la Poliţie pentru cercetări, în urma unor percheziţii efectuate, sâmbătă, în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar privind regimul produselor accizabile şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Ilfov, percheziţiile, două la număr, au fost făcute la domiciliile unor persoane, bănuite de activităţi de prelucrare şi comercializare de ţigarete în afara antrepozitului fiscal.

Au fost identificate trei aparate electrice de confecţionat ţigarete, diverse ambalaje şi obiecte destinate producerii acestora.

Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producere de produse accizabile care intră sub incidenţa regimului de antrepozitare şi contrafacerea unei mărci şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmărirea penală fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...