Luptă la baionetă pentru poziția de primar al Sectorului 3 din Capitală

Publicat: 27 sept. 2020, 16:10, de Ziarul Puterea, în ESENȚIAL , ? cititori
Luptă la baionetă pentru poziția de primar al Sectorului 3 din Capitală
Moraru - Negoita

Surprinzător, lupta pentru ocuparea postului de primar al Sectorului 3 pare a fi mai strânsă decât se așteptau mulți. Analizele paralele ale partidelor arată rezultate apropiate pentru Adrian Moraru și Robert Negoiță.

Sursele Puterea.ro indică, în baza estimărilor de la ora 15.00 bazate pe sondajele realizate la ieșirea de la urne, că în Sectorul 3 se dă o luptă mai strânsă decât se așteptau mulți între candidatul Alianței Pro București, fostul primar Robert Negoiță, și reprezentantul PNL, Adrian Moraru.

Cum în prima parte a zilei au votat în special persoanele trecute de 45 de ani, segment al populației care, tradițional, votează cu partide precum PSD sau ProRomânia, iar în cea de-a doua parte sunt așteptați la vot mai ales tinerii care preferă partide precum PNL, USR sau Plus, este de așteptat ca rezultatele finale pentru alegerea primarului din Sectorul 3 să fie foarte apropiate. Totul se va decide, se pare, în puținele ore care urmează, balanța putând fi înclinată într-o parte sau alta în funcție de numărul alegătorilor care se va prezenta la vot.