„M-am gândit: La naiba, asta e!”. Solistul trupei Iron Maiden s-a infectat

Solistul trupei Iron Maiden, Bruce Dickinson, a dezvăluit că este infectat cu COVID, asta deși și-a făcut vaccinul împotriva acestui virus. Cu toate acestea, legenda muzicii metal a susținut și că dacă n-ar fi fost vaccinat, ar fi avut probleme serioase de sănătate acum.

Artistul are 63 de ani și în 2015 el a dus o luptă grea cu cancerul de limbă. Într-un interviu pentru publicația Rolling Stone, el a mărturisit că a făcut un test COVID la începutul săptămânii, pentru că se simțea un pic răcit, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

M-am gândit: La naiba, asta e!. Strănutam un pic, iar de câteva zile mă simțeam cam obosit, ca la o răceală. Asta a fost tot. Am 63 de ani. N-am niciun dubiu că dacă nu m-aș fi vaccinat, acum aș fi avut probleme grave. Personal, cred că oamenii care aleg să nu se vaccineze sunt sfătuiți prost, nu trebuie să facă asta pentru a merge la concerte, ci pentru sănătatea lor. Și, chiar dacă ești vaccinat, tot poți să faci COVID și poți să răspândești virusul și să-l dai unor oameni care n-au fost vaccinați, iar aceștia pot face forme grave sau pot chiar să moară”.

Cel mai probabil va trebui să trăim cu acest virus printre noi

Dickinson a mai spus și că cel mai probabil va trebui să trăim cu acest virus printre noi, așa cum trăim cu multe alte lucruri și boli care omoară oameni, iar treaba asta este un motiv în plus pentru a te vaccina.

În următoarea lună, Iron Maiden va lansa cel de-al 17-lea album din carieră, „Senjutsu”. El va fi lansat pe 3 septembrie, iar de pe el am putut asculta deja single-ul „The Writing on the Wall”, potrivit unsitedemuzică.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...