Magistrații au decis: Clericul iranian care se ascundea la București s-a sinucis

Procurorii români au închis dosarul privind moartea clericului iranian Gholam Reza Mansouri, căutat internațional, care se ascundea la București.

Procurorii români au clasat cazul privind moartea clericului. Motivația anchetatorilor a fost: „Gholam Reza Mansouri s-a sinucis!”. Acesta a „căzut” de la etajul cinci al unui hotel din Capitală.

Acesta era căutat internațional în baza unei condamnări pentru corupție și se refugiase la București. Cadavrul său a fost găsit în 19 iunie 2020 într-un hotel de lux din centrul Capitalei.

Inițial, au existat informații potrivit cărora Mansouri ar fi fost ucis, iar moartea lui „mascată” în spatele unei act suicidal. Numai că procurorii au strâns probe care  au arătat fără umbra de tăgadă că Mansouri s-a sinucis.

Mansouri era acuzat că luase mită 500.000 de euro, dar și că ar fi condamnat, pe nedrept, diferiți jurnaliști incomozi pentru guvernul de la Teheran. La câteva zile după incident urma să se judece la Curtea de Apel cerea de extrădare a judecătorului iranian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...