Magnat din America Latină, urmărit de coronavirus

Miliardarul Carlos Slim, cel mai bogat om din America Latină, care a făcut avere în industria de telecomunicaţii şi mass-media, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Magnatul mexican, în vârstă de 80 de ani, prezintă doar „simptome uşoare” ale maladiei COVID-19 şi „se simte foarte bine”, a dezvăluit unul dintre fiii lui într-un mesaj publicat luni pe Twitter și menționat de BBC.

Anunţul a fost făcut la doar o zi după ce preşedintele Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, în vârstă de 67 de ani, a anunţat că a fost la rândul său infectat cu noul coronavirus.

A dezvăluit că tatăl lui face progrese

Mexic este una dintre cele mai afectate ţări din lume de pandemia de COVID-19, cu peste 1,7 milioane de cazuri confirmate şi peste 150.000 de decese asociate acestei boli. În mesajul său de luni, Carlos Slim Domit a dezvăluit că tatăl lui „face progrese foarte bune în lupta contra maladiei COVID-19 după ce a prezentat mai mult de o săptămână câteva simptome minore”.

Magnatul Carlos Slim a fost consultat de specialiştii de la Institutul Naţional pentru Nutriţie din Mexic, unde a efectuat un set de analize medicale, precizează acelaşi mesaj publicat pe Twitter.

Miliardarul mexican şi familia lui, care controlează cel mai mare furnizor de servicii de telecomunicaţii din Mexic, America Movil, au o avere estimată la 52 de miliarde de dolari americani, potrivit unei liste publicate în 2020 de revista Forbes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...