Mai multe morminte teleormănene, prădate de hoți

Mai multe morminte din Alexandria au fost prădate de hoți care au furat bijuteriile din cavouri. Poliția a fost sesizată de rudele decedaților, care au observat cavourile deschise.

Poliția din Teleorman face încă cercetări pentru identificarea vinovaților. Au fost depuse două sesizări la sediul poliției în cursul zilelor trecute. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, iar valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 17.500 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte și furt calificat și se fac cercetări pentru stabilirea identității celor vinovați, potrivit Radio Europa FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...