Mai multe morminte teleormănene, prădate de hoți

Mai multe morminte din Alexandria au fost prădate de hoți care au furat bijuteriile din cavouri. Poliția a fost sesizată de rudele decedaților, care au observat cavourile deschise.

Poliția din Teleorman face încă cercetări pentru identificarea vinovaților. Au fost depuse două sesizări la sediul poliției în cursul zilelor trecute. Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, iar valoarea prejudiciului se ridică la aproximativ 17.500 lei.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte și furt calificat și se fac cercetări pentru stabilirea identității celor vinovați, potrivit Radio Europa FM.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Iranul a lansat un atac cu drone asupra Israelului

UPDATE Ora !,41: Înaltul reprezentant UE pentru politică externă, Josep Borrell, a calificat atacul iranian drept „inacceptabil”. Pe X, Borrell a scris: „Aceasta este...

Vin luni grele pentru companiile din România! Falimentul bate puternic la...

Perspectivele economice destul de tulburi la nivel european, confirmate deja în Marea Britanie și Germania, au ridicat nivelul de alertă și în economia românească....