Mai multe state vor să îl achiziționeze: Prin ce excelează avionul de luptă rusesc Su-57 (VIDEO)

Cinci state, inclusiv ţări din sud-estul Asiei, și-au exprimat dorința de a achiziţiona avionul de luptă rusesc Su-57 (Suhoi), potrivi anunțului făcut de Rosoboronexpert, Agenția Federală pentru exporturi/importuri de produse, tehnologii și servicii din domeniul apărării.

După cum notează ria.ru, Suhoi-57 (sau PAK-FA) este un avion de luptă multifuncțional de generația a cincea, dezvoltat de Rusia. Su-57 este un avion de mari dimensiuni, care poate îndeplini sarcini multiple, de avion de vânătoare, până la avion de atac la sol.

La fel ca alte modele de ultimă generație, precum F-22 sau F-35, Felon transportă arme. Avionul este dotat cu un tun automat pentru confruntările de aproape cu alte aeronave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...